lasercutten

& CNC-FREZEN

Lasercutten
Lasersnijden (lasercutting) is een bewerkingstechniek waarbij met een krachtige laserstraal materialen gesneden worden met een scherpe, dunne en precieze snede. Ideaal voor verschillende materialen zoals hout, kunststoffen, leer, karton en papier, …   

Bij een lasergravure wordt er oppervlakkig een beetje materiaal weggebrand. Er wordt met andere woorden niet volledig door het materiaal gesneden. De diepte van de gravure kunnen we instellen afhankelijk van het soort materiaal om tot het beste resultaat te komen.

Frezen
Frezen is een verspanende bewerking waarbij door middel van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt verwijderd. Deze techniek is uitermate geschikt voor de productie van items waarin er reliëf zit, zoals een landschapsmaquette, of een opdienplankje met uitsparingen voor glazen. CNC frezen is ook uitermate geschikt voor dikkere materialen.

CNC-gestuurd
Beide technieken zijn computergestuurd en dus heel erg nauwkeurig. We vertrekken van een digitale ontwerptekening rechtstreeks naar de machines. Dit maakt het mogelijk om allerlei vrije vormen uit te snijden en zelfs passingen te voorzien. Er zijn geen mallen of stansen nodig, wat vooral bij kleinere oplages een aanzienlijk prijsverschil oplevert. Grote oplages kunnen dan weer geautomatiseerd gesneden worden, waardoor de prijzen ook hier zeer concurrentieel blijven.
 

LASERCUTTEN 

& CNC-FREZEN

instagram feed

2020 copyright Lasercut.be - site design by Rob De Schutter - Algemene Voorwaarden

Send  

Dank u!

Uw aanvraag werd goed ontvangen,

we nemen spoedig contact op.

This field is required.

Invalid Phone

Invalid Email

CONTACT FORMULIER

Invalid Email

Contacteer

LASERCUT.BE

ONS ADRES

 

Eksaardserijweg 248B

9041 Oostakker

Belgie

 
Altijd welkom om uw idee of project te bespreken.  We hebben koffie van verse bonen, filterkoffie en een senseo.

Koffie dus. Desnoods met melk.

Soms met suiker.
 

Phone:
Email: 
 

beL: 0474 625 957
e-mail: hello@lasercut.be

 

instagram feed